Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Kruispunt Doorn weer bijna helemaal open

Het kruispunt Doorn is weer grotendeels toegankelijk voor het gemotoriseerd verkeer. Er geldt nu alleen nog een omleidingroute vanaf het kruispunt naar Driebergen-Rijsenburg. Dit in verband met de herinrichting van de Dorpsstraat. Doorstroming van het verkeer vanuit Driebergen naar Leersum is wel mogelijk. De bussen van Connexxion rijden vanaf deze week weer conform de dienstregeling van en naar Driebergen.

Afgelopen weekend was het kruispunt afgesloten. De definitieve asfaltlaag werd aangebracht. Ook vonden er werkzaamheden aan de verkeersregelinstallatie plaats. Op dit moment wordt er gewerkt aan de herinrichting van de Dorpsstraat. Deze werkzaamheden bestaan uit het verbeteren van de voetgangersoversteek op de T-splitsing vanaf de parkeerplaats bij de Albert Heijn; verlenging en aanpassing van de bushaltes voor het oude postkantoor en reconstructie van het straatwerk. Om de toegankelijkheid van het parkeerterrein bij Albert Heijn en Cultuurhuis Pléiade te garanderen, werkt de aannemer in een aantal fases. De werkzaamheden kunnen daardoor wat langer duren, maar uiterlijk tot en met vrijdag 19 september.

Handhaven
De politie blijft de komende weken controles uitvoeren. Verkeersgebruikers worden bekeurd die afsluitingen negeren of tegen de rij-inrichting eenrichtingswegen inrijden.

Informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan het kruispunt in Doorn vindt u op de gemeentelijke website www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl, onder het kopje Actueel/werk in uitvoering.

Laatst gewijzigd: 25 augustus 2008