Politie Gelderland-Zuid

Bedreiging bij cafetaria

Nijmegen, 25-08-2008 o Zondagavond heeft de politie een 50-jarige man uit Nijmegen in de Biezen aangehouden op verdenking van bedreiging met geweld.

Het 48-jarige slachtoffer en de verdachte hadden al eerder onenigheid met elkaar gehad. Voor een cafetaria in de wijk Heseveld is het tot een confrontatie gekomen. In eerste instantie heeft de verdachte het slachtoffer in het gezicht geslagen. Toen het slachtoffer daar even later op terug kwam werd hij door de 50-jarige Nijmegenaar bedreigd met een moersleutel. Hierop is het slachtoffer het cafetaria in gevlucht en is de politie gebeld. De dader is vervolgens met zijn auto vertrokken. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.

Kenteken

Getuigen hebben het kentekennummer doorgegeven van de auto waarin de verdachte wegreed. Met het kenteken heeft de politie het woonadres van de dader kunnen achterhalen. Bij zijn huis in de Biezen hebben ze hem aangehouden en de moersleutel is in beslag genomen. Na verhoor is de verdachte weer heengezonden. (15)

Laatst gewijzigd 25-08-2008 16:24 | © Regio Gelderland-Zuid |