Nederlandse Politiebond


Overlijden NPB lid Ben Brouwer

Op maandagmiddag 18 augustus 2008 bereikte ons het trieste bericht dat collega en lid van de Nederlands Politie Bond Ben Brouwer op 58-jarige leeftijd in Indonesie is overleden. Ben was daar met zijn vrouw op vakantie. Ben was werkzaam als coordinator Huiselijk Geweld bij het informatie coordinatie centrum in het district
Ablasserwaard/Vijfheerenlanden van de regio Zuid-Holland-Zuid. Ben is in het verleden bij de toenmalige gemeentepolitie Leerdam actief kaderlid voor de NPB geweest. Wij konden als afdeling ZHZ, vooral tijdens de diverse vakbondsacties, altijd een beroep op Ben doen. Wij zullen zijn humor en gulle lach niet vergeten. Wij verliezen in Ben een prominent lid van de afdeling ZHZ en zijn dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend. Wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen. Namens de afd. ZHZ Gijs Herwig (voorzitter) en Jan van Dalen (secretaris)

Gepubliceerd op 21 augustus 2008 door J van Dalen.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2008.