Ingezonden persbericht

VOORBEREIDINGEN DAVIS CUP BY BNP PARIBAS-DUEL IN VOLLE GANG

De voorbereidingen rondom het Davis Cup by BNP Paribas-duel dat van vrijdag 19 tot en met zondag 21 september plaatsvindt tussen Nederland en Zuid-Korea, zijn in volle gang. Alle potentiële spelers van zowel het REAAL Nederlands Davis Cup Team als het Zuid-Koreaans Davis Cup Team bereiden zich voor op een uiterst belangrijk promotie/degradatie-duel voor een plek in de Wereldgroep.

18 ballenkinderen

Achter de schermen wordt ook hard gewerkt om van dit belangrijke tennisevenement een succes te maken. Wist u bijvoorbeeld dat tijdens een Davis Cup by BNP Paribas-duel maar liefst 1.008 tennisballen, 1.200 flesjes AA-Drink, 2.000 lux verlichting, 600 m2 vloerbedekking, 2 vip-tribunes met totaal meer dan 1.000 vip-plaatsen, 24 loges en 4.295 klapstoeltjes gebruikt worden? En dat bovendien 64 opbouwmedewerkers, 120 hostesses, 20 lijnrechters en 18 ballenkinderen worden ingezet? Ook deze belangrijke voorwaarden voor een topduel worden momenteel in opperste staat van paraatheid gebracht.

September tennismaand

De stad Apeldoorn maakt zich eveneens klaar voor de Davis Cup-wedstrijd eind september. Langzamerhand wordt de gemeente behalve een natuur- en cultuurstad, ook een tennisstad. September is zelfs omgedoopt tot tennismaand, met het Davis Cup-duel tussen Nederland en Zuid-Korea als klap op de vuurpijl.

Kaarten

Wilt u ook bij dit toptennisevenement aanwezig zijn? Dat kan! Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.topticketline.nl of 0900 300 5000 (¤ 0,45 p/min). Op www.nederlandzuidkorea.nl leest u alles over het Davis Cup-duel en de nevenactiviteiten.



Ingezonden persbericht