Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

GVR/De Kennisconnectie haalt goud binnen.

Amsterdam, 11 augustus 2008 - Hoeveel goud, zilver en brons? Op maandag 25 augustus wordt deze vraag beantwoord wanneer de Nederlandse atleten worden onthaald in het Olympisch Stadion. GVR/De Kennisconnectie organiseert op deze dag een bijeenkomst in het stadion waar de Nederlandse Spoorwegen, de Rabobank en Unilever de resultaten van hun sponsoractiviteiten presenteren.

Tijdens deze bijeenkomst wordt door Jean-Paul van Heemskerk (Nederlandse Spoorwegen), Joost Augustijn (Rabobank) en Wendy Kakebeeke (Unilever) een blik geworpen op de doelen, strategieën, activiteiten en resultaten van de sponsorcampagnes die de afgelopen sportzomer gevoerd zijn. De campagnes worden besproken aan de hand van acht criteria voor succesvolle sportsponsoring die door drs. Marjolein Doets in een recente publicatie van SWOCC zijn geformuleerd. Samen met gespreksleider Marcel Beerthuizen (2008) gaat zij in discussie met de sponsors.

Voorafgaand aan de informatieve avondbijeenkomst vindt in het Olympisch stadion een spectaculaire huldiging voor de Olympische medaillewinnaars plaats. GVR/De Kennisconnectie biedt de mogelijkheid om beide evenementen bij te wonen. Indien u zich nu inschrijft voor GVR haalt goud binnen ontvangt u tevens een toegangskaart voor het middagprogramma.

De huldiging vind plaats op maandag 25 augustus 2008 in het Olympisch stadion te Amsterdam, vanaf 16:00 uur. Aansluitend start om 18:00 uur het informatieve programma in bar/restaurant VakZuid. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.gvr.nl.


---