Gemeente Beek


Aanvragen reisdocumenten inwoners Vivantes Zorggroep voortaan in huis

Aanvragen reisdocumenten voor inwoners van Vivantes Zorggroep voortaan `in huis' mogelijk.

Beek, 14 augustus 2008

Maandag 25 augustus zal om 13.30 uur in het woonzorgcentrum in Beek (Huize Franciscus) de samenwerkingsovereenkomst getekend worden tussen Vivantes Zorggroep en de gemeente Beek.

De samenwerkingsovereenkomst heeft als doel het voor bewoners van het woonzorgcentrum makkelijker te maken een nieuw reisdocument aan te vragen.

De samenwerking tussen de gemeente Beek en Vivantes Zorggroep maakt het voor bewoners van Vivantes Zorggroep in Beek mogelijk om een nieuw reisdocument aan te vragen in Huize Franciscus. Het nieuwe reisdocument wordt ook op deze locatie uitgereikt. Ambtenaren van de gemeente Beek gaan een aantal keer per jaar op vastgestelde dagen naar Huize Franciscus om de aanvraag aan te nemen en het reisdocument uit te reiken. Het is voor de bewoners van het woonzorgcentrum niet meer nodig om hiervoor naar het gemeentehuis te gaan. Ook voor het maken van pasfoto's hoeven de bewoners van het woonzorgcentrum de deur niet meer uit.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst vindt plaats door dhr. J.N.L.M. Stegerman, Raad van Bestuur van de Vivantes Zorggroep en dhr. A.M.J. Cremers, burgemeester van Beek. Locatie van ondertekening is Huize Franciscus, Om de Toren 1 in Beek.