Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zaltbommel, 25 augustus 2008

Synotion breidt uit met IT sourcingmanager

Theo van Eijndhoven, begon als projectmanager bij Panfox en startte in de 2de helft van de 90er jaren als interim manager, gevolgd door een interne management rol. Na de overname door Ordina, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de reorganisatie van de interne automatisering. Om van daaruit door te groeien van Informatiemanager, naar directeur van het facilitair bedrijf.

In 2006 had hij behoefte aan verandering en ging als zzp-er aan de slag als sourcingsmanager, met name voor telefonie sourcingstrajecten. De behoefte aan professionele stimulans, het sparren met collega s en vakbroeders mistte hij enorm en heeft zich nu in 2008 aangesloten bij Synotion.

Ruime ervaring
Zijn keuze voor Synotion is mede bepaald door zijn ervaring met uitbestedingstrajecten. Hoe optimistisch en vol goede moed men eraan begint en hoe dit goede gevoel vaak al zeer snel omslaat in een gedegen wederzijds wantrouwen. Synotion biedt een grondige aanpak om sourcingstrajecten succesvol te laten zijn. De kennis en ervaring van sourcingstrajecten zijn breed in de organisatie aanwezig en het enthousiasme bij Synotion speelt een belangrijke factor.

###

Over Synotion
Synotion is opgericht op 1 april 1999 en ondersteunt vooraanstaande bedrijven en (semi) overheidsinstanties bij het in kaart brengen van de kosten en baten van ICT, het contracteren van leveranciers en het in lijn brengen van ICT met de gewenste bedrijfsdoelstellingen. Daarbij maakt Synotion gebruik van de Sycure" aanpak, een methode voor sourcing, contracting en exploitatie gebaseerd op tientallen jaren ervaring in ICT-contractering.

Klanten zijn gerenommeerde bedrijven in Profit en Non-Profit sector, zoals ProRail, Ricoh, Microsoft, Interpolis, Wegener, NXP en Robeco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Synotion Management, Jennifer Roose

Telefoon: +31 (0)6 5331 0729

E-mail: jennifer.roose@synotion.nl

www.synotion.nl