Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Weekendjeweg.nl komt met reissite voor senioren

Amstelveen, 25 augustus 2008

De nieuwe site BungalowTrips.nl biedt vakantiegangers de mogelijkheid voor elke gewenste dag van de week een bungalow te huren. De bungalowmarkt kent tot nu toe vaste verblijfsperioden, waarbij de gast alleen op maandag of vrijdag kan aankomen. De makers van Weekendjeweg.nl lanceren hun nieuwste site BungalowTrips.nl dan ook onder het motto "de flexibiliteit van een hotel en de privacy van een bungalow". Het is de eerste overkoepelende site voor bungalowparken met dit concept.

De site richt zich primair op de groeiende groep senioren die voor hun vrijetijdsbesteding niet gebonden zijn aan het weekend en schoolvakanties. In 2030 heeft volgens het CBS bijna een kwart van de Nederlandse bevolking de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Bijna kwart bevolking ouder dan 65 jaar
"In de file staan op weg naar een bungalowpark is met BungalowTrips.nl verleden tijd voor gasten die kunnen afwijken van een weekendverblijf. Ideaal voor senioren. Andere groepen die baat hebben bij deze website zijn bijvoorbeeld winkeliers en zelfstandige ondernemers," vertelt Ed Trentelman, Commercial Director.

"Op dit moment is 15% van de bevolking ouder dan 65 jaar, over 20 jaar is dat al een kwart! Een website die zich specifiek richt op de wensen van deze doelgroep lijkt ons daarom vanzelfsprekend", aldus Trentelman.

Vergelijkbare all-in prijzen
Alle getoonde prijzen op de site zijn all-in en op basis van 2 personen. De vijf arrangementen op de site, Comfort, Fietsen, Nordic Walking, Golf en Culinair, zijn inhoudelijk voor elk vakantiepark gelijk. De prijzen zijn hierdoor eenvoudig met elkaar te vergelijken. Een groot aantal parken biedt een extra korting voor reserveringen voor 2 personen. Er is keuze uit bungalowparken in Nederland, België en Duitsland.

Over BungalowTrips.nl

BungalowTrips.nl is net als Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Bookit is marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. Weekendjeweg.nl is de bekendste site. Vanaf 1992 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is sinds 2005 onderdeel van Holidaybreak PLC, een Europese groep van vakantieaanbieders.