SBV Excelsior en Jupiler kiezen voor elkaar


`Silver Bull'; Nederlandse primeur voor SBV Excelsior

BREDA, 20080825 -- Voetbalclub SBV Excelsior en bierbrouwer InBev hebben vandaag een overeenkomst gesloten voor de levering van Jupiler bier in Stadion Woudestein voor een periode van vijf jaar. Daarnaast heeft Excelsior de primeur met de `Silver Bull', de nieuwe stoere tapzuil van Jupiler.

Voorafgaand aan de wedstrijd SBV Excelsior-Fortuna Sittard is op vrijdagavond 22 augustus de overeenkomst getekend door Voorzitter Nico Janssens en Algemeen Directeur Simon Kelder van SBV Excelsior en René Bergmans, Sponsoring & Events Manager van InBev Nederland. Ter ere van de overeenkomst maakten supporters in de rust via penaltyschieten kans op een PerfectDraft thuistapsysteem. Ze namen het hierbij op tegen de reservekeeper van SBV Excelsior, Lex van Haeften.

Silver Bull
Vanaf augustus introduceert Jupiler een nieuwe stoere tapzuil die het krachtige imago van Jupiler onderstreept: de `Silver Bull'. SBV Excelsior, waar de allereerste Silver Bull is geplaatst heeft met deze nieuwe tapzuil de primeur. Daarnaast zal in het kader van de nieuwe samenwerking het supportershome van SBV Excelsior voortaan het `Jupiler Supportershome' gaan heten.

Zowel InBev als Excelsior zijn zeer tevreden met de keuze voor Jupiler. Het stoere en sportieve merk Jupiler dat Nederland verovert sluit immers perfect aan bij voetbal met haar naamgeving aan de eerste divisie: Jupiler League.





Ingezonden persbericht