John Feskens opent café "D'n Beitel" tijdens open dag Willem II


Gezamenlijke initiatieven Willem II en huisbrouwer Jupiler

BREDA, 20080825 -- John Feskens heeft zaterdag 23 augustus het naar hem vernoemde officiële Jupiler-supporterscafé "d'n Beitel" in het Willem II stadion geopend. De vedette en oud-speler, verrichtte de opening door met een geplaatste vrije trap een toren Jupiler-kratten voor de ingang van het café omver te schieten.

"Ik vind het een bijzondere eer dat de supportersclub van Willem II het supporterscafé naar mij heeft vernoemd", aldus een trotse John Feskens. "En niet zomaar een café, maar een prachtig onderkomen dat echte voetbalsfeer uitademt met bijvoorbeeld levensgrote afbeeldingen van hoogtepunten uit de clubhistorie van Willem II. Reken maar dat ik er zelf ook regelmatig een pilsje kom drinken."

Beleving
"Het nieuwe supporterscafé ziet er echt super uit" vindt ook Jan van den Dries, voorzitter van de supportersclub van Willem II. "Het heeft een stoere uitstraling van voetbal en ook de bar gemaakt van Jupiler-kratten is een echte eye-catcher. Willem II en Jupiler doen echt veel voor de Willem II supporters om extra beleving in en rond het stadion te krijgen." Het supporterscafé wordt geëxploiteerd door Bonheur Horeca Groep en het interieur is ontworpen door bierbrouwer Jupiler. Het café is primair bestemd voor de supporters, maar is tegenwoordig ook te reserveren voor zakelijke en particuliere festiviteiten.

Meer verrassingen
Naast de opening van het Jupiler-supporterscafé konden Willem II supporters tijdens de open dag op het Jupiler Tafelvoetbalplein deelnemen aan een competitie met fraaie prijzen. De Belgische brouwer en Willem II hebben de komende tijd nog meer verrassingen voor de supporters in petto: zo zullen binnenkort speciale Willem II clubtassen en bierglazen verkrijgbaar zijn bij supermarkten in de regio Tilburg. Ook is het volledige competitieschema van Willem II terug te vinden op 1 miljoen speciale Jupiler biervilten, welke in de horeca in Tilburg en omgeving worden verspreid.





Ingezonden persbericht