RTL Group

Succesvol format 'Wie Is De Chef' vanaf 25 augustus te zien bij RTL 5 met Martijn Krabbé

Het succesvolle kookprogramma Wie Is De Chef, dat op dit moment dagelijks is te zien bij RTL 4, versterkt vanaf maandag 25 augustus naast Cant Buy Me Love en nieuwe afleveringen van Deal Or No Deal de nieuwe vooravond van RTL 5. In het programma, dat met passie wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, gaan elke week vier fanatieke kookgekken de keuken in om elkaar een onvergetelijk diner te serveren. Behalve lekker eten en drinken moeten de kandidaten ook hun ogen en oren goed openhouden, want onder hen bevindt zich een professionele kok die er alles aan doet om zijn ware identiteit geheim te houden. Uiteindelijk moeten de kandidaten raden wie van hen in het dagelijkse leven chef-kok is. Nu het programma van RTL 4 naar RTL 5 verhuist, wordt het format meer toegespitst op de jonge kijkers.

Remko van Westerloo, programmadirecteur RTL 5: Het programma scoort erg goed en met name bij de jonge kijkers tussen 20 en 34 jaar, de doelgroep waar RTL 5 zich op richt. Met groot genoegen adopteer ik dit pareltje. 'Wie Is De Chef' is Martijn Krabbé's kindje. Met zijn grote liefde voor koken is hij de ideale presentator voor dit leuke programma. Daarom ben ik blij dat Martijn 'Wie Is De Chef' wil blijven presenteren nu het programma naar RTL 5 verhuist."

Uitzending: dagelijks, vanaf maandag 25 augustus tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij RTL 5.

Website: Wie Is De Chef Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8971 of via eva.peters@rtl.nl

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.