Gemeente Spijkenisse


Kamperen op jongerencentrum Westdijk

14 augustus 2008

jc Westdijk
Maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29 augustus 2008 is het campingweek bij jongerencentrum Westdijk.

Jongerencentrum Westdijk wordt omgebouwd tot een camping. Jongeren kunnen zelf hun eigen tenten verzinnen en bouwen. Materiaal en gereedschap hiervoor is bij het jongerencentrum aanwezig. Tijdens de campingweek worden allerlei campingspelletjes georganiseerd, zoals badmintonnen, tafeltennissen, sjoelen en kegelen.

Dinsdag wordt er vanaf 13.00 uur een springkussenfestival georganiseerd en is er voor de liefhebbers een voetbaltoernooi.

Op woensdag wordt er een speurtocht door de wijk georganiseerd. Na de speurtocht is het om 14.00 uur tijd voor de kinderbingo en om 16.30 uur staat alles klaar om aardappelen te poffen.

Van donderdag op vrijdag wordt de campingweek afgesloten met een overnachting op jongerencentrum Westdijk. Op donderdagavond begint om 17.00 uur een barbecue. Hierna wordt er van 19.00 uur tot 21.00 uur een campingdisco georganiseerd. De avond wordt afgesloten met het roosteren van Marshmellows. Om 22.00 uur wordt het stil en kunnen de deelnemers in de zelfgebouwde tenten gaan slapen. Hiervoor moet iedereen wel zelf een luchtbed, kussen, slaapzak en warme kleding meenemen.

Tijdens de overnachting is voldoende begeleiding aanwezig en bij slecht weer is het jongerencentrum geopend. Jongeren die willen blijven slapen kunnen zich opgeven bij de bar van het jongerencentrum en hebben toestemming van hun ouders / verzorgers nodig. Vrijdag 29 augustus wordt na een gezamenlijk ontbijt camping Westdijk weer afgebroken.

Meer weten?
Jongerencentrum Westdijk
Westdijk 9
3206 RM Spijkenisse
telefoon: (0181) 68 32 43
Interne links
Skate-event bij Westdijk