Gemeente Alkemade


Werkzaamheden Kerkbrug en Noordeinde


15-08-2008

In de week van 25 augustus 2008 starten de reparatiewerkzaamheden aan de Kerkbrug op het Noordeinde in Roelofarendsveen. De werkzaamheden duren ongeveer 11 weken, tijdens deze werkzaamheden wordt de weg ter hoogte van de Kerkbrug in principe afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Voor de jeugd Bloemencorso wordt een voorziening getroffen zodat de corso toch over de Kerkbrug kan. Er wordt een omleidingroute ingesteld via het Veenderveld. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik maken van het trottoir ter hoogte van de Kerkbrug op het Noordeinde.

Gelijktijdig met de werkzaamheden aan de Kerkbrug wordt het Noordeinde (van de Noordhoek t/m de Veilingbrug) voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Deze laag wordt over de bestaande asfaltverharding aangebracht. Tegelijkertijd wordt het straatniveau verhoogd.

Op dinsdag 19 augustus wordt van 17.00 tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis waar u de plannen voor de reconstructiewerkzaamheden kunt bekijken. Tijdens deze avond geven medewerkers van de gemeente een toelichting op de werkzaamheden, daarnaast is een vertegenwoordiger aanwezig van het aannemersbedrijf die de werkzaamheden voor de gemeente gaat uitvoeren voor het beantwoorden van vragen. U bent van harte uitgenodigd tijdens deze avond binnen te lopen!