NOC*NSF


Arnhem, 20 augustus 2008

'Welkom Thuis' voor Nederlands Olympisch Team op 25 augustus in Amsterdam

Unieke mogelijkheid voor Nederlands publiek om de Nederlandse Olympische sporters van dichtbij welkom te heten.

Op maandag 25 augustus arriveert het Nederlands Olympisch Team in Nederland. Een speciale medaillevlucht met daarin de Olympische delegatie arriveert in de loop van de middag op luchthaven Schiphol. Vanuit hier vertrekt het Team onder politiebegeleiding naar het Olympisch Stadion, waar de sporters tegen 17.00 uur worden verwacht.

Hier biedt NOC*NSF samen met haar Partners in Sport het Nederlands publiek de mogelijkheid om de Nederlandse Olympische sporters inclusief de medaillewinnaars van dichtbij welkom te heten. Voorafgaand en tijdens dit feestelijke evenement zijn er optredens van Jan Smit, Alain Clark en Jeroen van der Boom. Het feest dat om 15.30 uur begint, duurt ongeveer tweeënhalf uur. De presentatie is in handen van Jack van Gelder. Kaarten zijn nog beperkt beschikbaar. Gratis kaarten bestellen kan via www.sport.nl/welkomthuis. Vol = Vol! Praktische informatie over de aankomst van het Nederlands Olympisch Team in het Olympisch Stadion in Amsterdam is tevens op deze webpagina te vinden.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////UITNODIGING VOOR DE PERS -