C/TAC

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 25 augustus 2008

BAVA stemt in met benoeming Bart Hogendoorn als lid van Raad van Bestuur Ctac

SAP-dienstverlener Ctac maakt bekend dat de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft ingestemd met de benoeming van de heer B. P. (Bart) Hogendoorn (46) tot lid van de Raad van Bestuur in de functie van Chief Executive Officer.

De heer Hogendoorn heeft vanaf 1998 tot heden voor de Nederlandse en internationale SAP organisatie gewerkt in diverse functies. Van 2003 tot en met 2006 was hij Managing Director van SAP Nederland. De laatste twee jaar was hij werkzaam als Senior Vice President EMEA, waarbij hij resultaatverantwoordelijk was in meerdere landen, waaronder Nederland en België.

Ctac heeft er vertrouwen in dat de heer Hogendoorn de strategie verder vorm gaat geven en de onderneming verder uit gaat bouwen. Zijn internationale, commerciële kennis en ervaring en zijn in de loop der jaren opgebouwde netwerk zijn daarbij belangrijke elementen.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die vandaag is gehouden, is de benoeming van de heer Hogendoorn als lid van de Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders. De aandeelhouders hebben ingestemd met deze benoeming.

De heer Hogendoorn zal per 1 september 2008 de taken op zich nemen. De Raad van Bestuur bestaat daarnaast uit de heer Jan-Willem Wienbelt (CFO), die de functie van CEO tijdelijk heeft waargenomen, en de heer Harrie van Groenendael (COO) die eerder dit jaar is toegetreden.

# # #

Over Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, actief in Nederland, België en Duitsland. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. In België is Ctac Silver Partner van SAP. Tot de klantenkring behoren ruim 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten. Ctac had per ultimo maart 2008 414 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.


Noot voor de redactie,

C/TAC