Ingezonden persbericht


Persbericht

BBeyond in strijd om CRN Award

Hoofddorp, 25 augustus 2008 - Zakelijke service provider BBeyond is genomineerd voor de CRN Channel Awards 2008. BBeyond strijdt samen met vier andere service providers om te titel: Service Provider of the Year. Jaarlijks worden deze awards uitgereikt aan resellers, distributeurs en vendors die het afgelopen jaar het beste gepresteerd hebben op ICT-gebied. Op 26 november worden de awards voor de 11de keer uitgereikt.

Hugo van Wichen, Manager Partner Sales: "Sinds de oprichting van BBeyond in 2001 zijn we gestart met het verkopen van diensten via een partnerkanaal. In de afgelopen jaren hebben we een uitstekende relatie met onze partners opgebouwd. Deze nominatie zien we dan ook als een bekroning op de samenwerking tussen BBeyond en zijn partners en daar zijn we enorm trots op."

De lezers van CRN konden van 16 mei tot en met 9 juni hun favoriete reseller of distributeur nomineren voor de CRN Awards van dit jaar. Uit de nominatie blijkt het vertrouwen dat partners en eindgebruikers hebben in BBeyond als leverancier van breedbanddiensten voor de zakelijke markt.

De Channel Awards 2008 worden uitgereikt in achttien categorieën verdeeld over Reseller Awards, Vendor Awards, Distributor Awards en Special Awards. Op de website van CRN kan er tot en met 10 november worden gestemd. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond in Huis ter Duin in Noordwijk.

Over BBeyond
BBeyond is gespecialiseerd in het leveren van breedbanddiensten aan zakelijk Nederland. BBeyond biedt ADSL en SDSL- en glasvezeldiensten, maakt koppeling tussen verschillende bedrijfsvestigingen mogelijk en verbindt thuiswerkers. Daarnaast biedt de service provider aanvullende diensten zoals telefonie, webhosting, domeinnaamregistratie en e-mail. De service provider is een dochteronderneming van BBned en maakt gebruik van dit netwerk. BBeyond is opgericht in maart 2001 en gevestigd in Hoofddorp. Telecom Italia is eigenaar van BBeyond.


---