Gemeente Bergen


Persbericht

Datum 25 augustus 2008
Plaats Nieuw Bergen

www.vrijwilligerscentralebergen.nl
Dé marktplaats voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties!!

De digitale vacaturebank www.vrijwilligerscentralebergen.nl is bestemd voor personen die als vrijwilliger willen werken én voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. www.vrijwilligerscentralebergen.nl is dé plaats waar vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers elkaar vinden.

Een vrijwilliger kan zich via de digitale vacaturebank aanmelden, zelfstandig vacatures van organisaties inzien en daarop reageren. Een organisatie die zich via de vacaturebank inschrijft en vacatures plaatst, heeft inzage in het vrijwilligersbestand en kan zelfstandig (of via tussenkomst van de digitale vacaturebank) contact leggen met vrijwilligers. Kijk op www.vrijwilligerscentralebergen.nl of neem contact op met het Wmo-loket van de gemeente Bergen.

Samenwerking
De gemeente Bergen is voor het opzetten en beheren van deze digitale vacaturebank een samenwerkingverband aangegaan met Stichting Wel.kom.

Meer informatie
Voor hulp bij de aanmelding op de digitale vacaturebank of voor andere vragen over vrijwilligerswerk kunnen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties contact opnemen met het Wmo-loket in de gemeente Bergen, (0485) 34 83 22 of (0485) 34 83 86, e-mail: wmoloket@bergen.nl. Het Wmo-loket is gevestigd bij de afdeling Welzijn, Jeroen Boschstraat 10 in Nieuw Bergen en iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur.