Gemeente Heeze-Leende


Plaatsing evenementen op nieuwe digitale informatiepanelen

De acht evenementenborden langs de invalswegen in Heeze, Leende en Sterksel zijn vervangen door vijf digitale informatiepanelen. Deze panelen zijn in de week van 18 augustus 2008 geplaatst op vijf locaties in de gemeente: twee in Heeze (plein gemeentehuis en Geldropseweg), twee in Leende (hoek Dorpstraat-Julianastraat en Valkenswaardseweg) en een in Sterksel (hoek Dreef-Pastoor Thijssenlaan). De nieuwe panelen zijn inmiddels getest en in gebruik genomen.

U kunt gratis een evenement laten vermelden op (een van) de informatiepanelen via een formulier op deze website.

Ga hiervoor naar `Dienstverlening'> `Formulieren'>'Aanmelding evenement digitale informatiepanelen'.

De belangrijkste punten om in aanmerking te komen voor het laten plaatsen van evenementen zijn:


· aanmelding minimaal drie weken van te voren via het daarvoor bestemde formulier op de gemeentelijke website;


· het evenement moet in de gemeente plaatsvinden, heeft geen commercieel en/of partijpolitiek karakter en is gemeentebreed van opzet; indien van toepassing is er vergunning verleend voor het evenement;


· minimaal aan te geven: datum/data waarop evenement plaatsvindt, korte omschrijving van het evenement (maximaal 20 tekens inclusief spaties), locatie/plaats, naam en telefoonnummer van contactpersoon/ aanmelder.

Evenementen worden geplaatst op de panelen/het paneel die staan in het dorp waar de evenementen plaatsvinden. Het uitgangspunt is dat er één evenement (in hoofdletters) per scherm verschijnt. Het scherm wisselt in de regel om de tien seconden en laat dan een ander evenement zien.

Vragen/opmerkingen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u mailen naar voorlichting@heeze-leende.nl of bellen naar de afdeling Communicatie van de gemeente Heeze-Leende, tel. (040) 22 41 465.