Politie Zeeland


---


W-1682-2008. Drie jongens aangehouden in Middelburg
Politie Zeeland heeft zondag om 23.55 uur drie jongens aangehouden op het Veerse Bolwerk in Middelburg.
De drie, allen 17 jaar oud en afkomstig uit Middelburg, zijn aangehouden op verdenking van vernieling. Even eerder diezelfde avond werd een steen op het achterdek van een boot, gelegen aan de Punt in Middelburg, gegooid.
Het dek raakte hierdoor beschadigd. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.

W-1683-2008 Inbraak in winkelpand in Vlissingen
Afgelopen weekend werd ingebroken in een winkelpand aan de Hermesweg in Vlissingen.
Uit het pand werden enkele duizenden euro's gestolen.

W-1684-2008 Diefstal snorscooter, Middelburg
Op de Kinderdijk in Middelburg werd afgelopen weekend een snorscooter gestolen.
De snorscooter, die stond afgesloten met een stuurslot, betreft een grijze Puch Zip met kenteken 82FLK7; de waarde is niet bekend.

O-1685-2008 Diefstal tuinameublement, Burgh-Haamstede
In de nacht van zondag op maandag werd vanaf een terras, gelegen aan de Kraaijensteinweg in Burgh-Haamstede een tuinameublement gestolen.
Het betreffen een tafel en vier stoelen. De totale waarde bedraagt enkele honderden euro's.

O-1686-2008 Aanrijding in Serooskerke (S)
Op de N59 bij Serooskerke vond maandag om 12.45 uur een aanrijding plaats.
Een 61-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de N59, komende uit de richting van Zierikzee. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 35-jarige bestuurder uit Arlon (F) moest remmen voor de verkeerslichten. Beide auto's raakten beschadigd.

Z-1687-2008 Twee vrouwen in Terneuzen van hun tas beroofd
Maandagmiddag werden in Terneuzen twee 83-jarige Terneuzense vrouwen beroofd van hun tas.
De eerst beroving gebeurde omstreeks 16.45 uur in de Zuidlandstraat ter hoogte van de Betje Wolffstraat. Een onbekende man trok de tas van de schouder van de vrouw en ging ermee vandoor. In de tas zaten persoonlijke papieren, sleutels en enkele euro's. Rond 17.00 uur overkwam een andere vrouw die in de Koninginnelaan liep hetzelfde. Haar tas, met daarin enkele sleutels, werd uit het boodschappennetje van haar rollator weggepakt. Aan de hand het signalement werd door de politie een zoekslag gemaakt en werd in de bossages in de Churchilllaan een man aangetroffen die aan dit signalement voldeed. Deze man is aangehouden en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.
In de bossages, in de nabijheid van de man, werden een heggeschaar, een hakbijl, 2 haakse slijpers en een lasapparaat aangetroffen. Deze goederen zijn mogelijk afkomstig van inbraak / diefstal uit schuurtjes. De politie zoekt de eigenaren van deze goederen en verzoekt hen aangifte te doen.





Politie Zeeland