Hoogste punt ShowOffice A2 te Breukelen


PERSUITNODIGING

BREUKELEN, 20080825 -- De bouw van het exclusieve project "ShowOffice A2" in Breukelen heeft vandaag, maandag 25 augustus 2008, officieel haar hoogste punt bereikt. Rijn en Vecht Ontwikkeling, die verantwoordelijk is voor de realisatie van dit gebouw, hield een receptie ter gelegenheid hiervan op de bouwlocatie aan de Corridor 21 te Breukelen.

[foto] Fotobijschrift: Architect Gert-Jan de Jong van Architectenbureau Arc² hijst de vlag naar het hoogste punt van ShowOffice A2 dat maandag werd bereikt
Foto: Eut van Berkum
Download 631.687 bytes.
Het project "ShowOffice A2" behelst de realisatie van ca. 2.300m² kantoor- en showroom op het nieuwe bedrijventerrein Breukelerwaard nabij de rijksweg A2 te Breukelen. Het gebouw biedt ruimte aan 12 bedrijven en onderscheidt zich doordat alle ruimten zijn voorzien van eigen voorzieningen zoals airconditioning, cv-installatie, toiletgroepen, en meterkasten. Het prestigieuze atrium biedt ruimte aan een centrale receptioniste. Uniek bij dit concept is dat de individuele kantoorruimten zijn gesplitst in appartementsrechten waardoor ze niet alleen te huur zijn maar tevens te koop worden aangeboden. Van de 12 appartementsrechten zijn er op dit ogenblik reeds 10 verkocht.

[foto] Fotobijschrift: Receptie voor de nu reeds majestueuze ingang. Van links naar rechts: architect Gert-Jan de Jong (Arc²), aannemer Stephan Bon (MBB), projectontwikkelaar Maarten Rövekamp (Rijn en Vecht) en projectontwikkelaar Cor Bol (Rijn en Vecht)
Foto: Eut van Berkum
Download 1.652.110 bytes.
Vele locale en regionale bedrijven zoals Huisman Traject B.V., Merlin Technologies B.V., De Loor Bedrijfshuisvesting B.V., alsmede de ontwikkelaar zelf hebben reeds gekozen voor deze locatie. De overige ruimten zijn in handen van beleggers en vastgoedfondsen.

[foto] Fotobijschrift: Maandag werd het hoogste punt bereikt van de bouw van het nu al majestueuze ShowOffice A2 kantoor op het exclusieve bedrijventerrein Breukelerwaard langs de A2 bij Breukelen
Foto: Eut van Berkum
Download 722.149 bytes.
Foto's van de receptie, gemaakt door persfotograaf Eut van Berkum, kunnen vrij van rechten door geïnteresseerde media worden overgenomen bij publicaties over dit onderwerp en onder vermelding van de naam van de fotograaf. Voor foto's in printkwaliteit bel Nieuwsbank 030-2881286 of schrijf redactie@nieuwsbank.nl.