Active Professionals krijgen 4 procent collectieve loonsverhoging


CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20080825 -- Per 1 september ontvangen medewerkers van Active Professionals met een jaarcontract of een vast dienstverband een collectieve loonsverhoging van 4 procent. Dit is een opvallende actie gelet op de hoogte van deze loonsverhoging en de timing waarin dit wordt doorgevoerd.

Active Professionals opereert in de interim- en detacheringbranche waar de concurrentie groot is. Naast de landelijke economische achteruitgang heeft de branche ook te maken met een krappe arbeidsmarkt. Het aanbieden van 4 procent collectieve loonsverhoging is een noodzakelijke actie met als doel huidige medewerkers te behouden en nieuwe professionals aan te trekken.

"Onze medewerkers delen mee in de winst die Active Professionals maakt. We gebruiken onder andere dit middel om de medewerkers te inspireren en het beste uit zichzelf te halen. Het biedt niet de garantie dat de beste mensen blijven, maar uiteindelijk leidt dit tot een organisatie met de best passende mensen. Ook de komende jaren zal een groot deel van de inzet, energie en aandacht hierop zijn gericht", aldus Jan Kappenburg, Managing Director.

Active Professionals wil in de komende 3 à 4 jaar de kern van vaste medewerkers laten groeien naar circa 250 goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Om deze groei te realiseren is het belangrijk om voor iedereen de juiste omstandigheden te creëren. Het aanbieden van goede arbeidsvoorwaarden speelt hierbij een belangrijke rol.

Active Professionals is een sterk groeiende organisatie voor detachering, interim-oplossingen en werving & selectie met 60 vaste medewerkers en een netwerk van enkele honderden ZZP'ers. De organisatie is actief op het gebied van Business Consultancy, Projectmanagement, ICT, Finance, Test Consultancy, Kwaliteitsmanagement en Milieu Consultancy. In de aanloop naar de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver is Active Professionals hoofdsponsor van het ambitieuze Bobsleeteam Active Professionals met Vincent Kortbeek als piloot. Team Active Professionals doet mee aan de 1e Wereldbekerwedstrijd in Winterberg op 29 november 2008.