Nieuwe administratiesoftware door Google geïnspireerd


WORMERVEER, 20080825 -- Alle bedrijfsinformatie in een pakket. Op maat gesneden. Dat biedt de KlantenAdministratie.nl, gloednieuwe automatiseringssoftware van Arlanet.

Automatisering is een zegen, maar het blijft mensenwerk. Pogingen van medewerkers om snel, eenvoudig en doelmatig arbeidsurenregistratie te kunnen koppelen aan facturen, of projectvoorstellen aan mailings aan klanten, lopen vaak uit op frustratie, verlies van tijd en stijgende kosten. Dat komt doordat de gezochte informatie is `weggestopt' in verschillende bestanden of in losstaande programma's als Microsoft Word en Excel. Het gevolg is een hoop knip- en plakwerk.

Arlanet heeft zich de afgelopen anderhalf jaar op dit probleem geworpen en komt nu met de oplossing. KlantenAdministratie.nl (KANL, spreek uit kannel) heet dit, door Google geïnspireerde systeem van bedrijfsinformatie aanbieden, zoeken en terugvinden. Groot verschil met andere producten op de markt is dat KANL geen standaard- maar een basisoplossing is. Arlanet kan het product volledig laten aansluiten op de wensen van de klant (opdrachtgever).
Meer over het KANL-maatwerk is te vinden op www.KlantenAdministratie.nl.

In 2002 richtte Paul de Metter Arlanet BV op: ,,We zijn een team van Microsoft.NET-ontwikkelaars dat graag uitdagende projecten op het gebied van automatisering, webdevelopment en e-marketing aanneemt. Voor een opdracht om op maat gesneden software te ontwerpen en ontwikkelen, mag je ons wakker maken.''