Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Onderhoudswerkzaamheden asfaltverharding in de gemeente

De gemeente voert op korte termijn op diverse locaties onderhoudswerkzaamheden aan asfaltverhardingen uit. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het herstellen van schadeplekken en op een later tijdstip het aanbrengen van slijtlagen. De omvang van de herstelwerkzaamheden is sterk afhankelijk van de aanwezige schade. Het aanbrengen van slijtlagen gebeurt over het algemeen over de gehele rijbaan.

Het uitvoeren van verschillende asfaltreparaties vindt plaats in de periode van 25 augustus tot en met 19 september. Het aanbrengen van de slijtlagen staat gepland op 18 en 19 september. Voordat in een woonomgeving herstelwerkzaamheden of slijtlagen op wegen worden aangebracht, worden de bewoners geïnformeerd.

Een overzicht van locaties van de werkzaamheden treft u op korte termijn aan op de gemeentelijke website:
www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl .

Vanwege de herstelwerkzaamheden is het noodzakelijk dat het betreffende wegvak op het moment van uitvoering zoveel mogelijk vrij is van voertuigen en obstakels. Wij verzoeken u dan ook hier rekening mee te houden en op het moment dat er bij u werkzaamheden worden uitgevoerd (wordt aangekondigd door huis aan huis brief) zoveel mogelijk buiten de rijweg te parkeren. Als dat niet mogelijk is verzoeken wij u er rekening mee te houden de auto op verzoek van onze toezichthouder of onze aannemer tijdelijk te verplaatsen.

De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken. Wij proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en de aangrenzende percelen bereikbaar te houden.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer W.A. Cornelisse; afdeling Openbare ruimte/cluster wegbeheer, (0343) 56 58 06.

Laatst gewijzigd: 24 augustus 2008