Gemeente 's-Hertogenbosch

21-08-2008
Inspraakavond 'Voorontwerpbestemmingsplan Dijklint Orthen' Op dinsdag 26 augustus 2008 organiseert de gemeente een openbare inspraakavond over het voorontwerpbestemmingsplan "Dijklint Orthen". Het plangebied wordt globaal begrensd door de weg Treurenburg in het noorden, de Hambakenweg/weg Orthen in het oosten en door de percelen aan de weg Orthen en de Engelsedijk in het zuiden en in het westen. Het plangebied loopt in het zuiden door tot aan de Sint-Salvatorstraat.

Het plan betreft overwegend een beheersplan. Bestaande functies krijgen een bestemming overeenkomstig het huidige gebruik. Daarnaast maakt het nieuwe bestemmingsplan enkele (potentiële) ontwikkelingen mogelijk. Nadere informatie over dit plan kunt u vinden in de kennisgeving in de Bossche Omroep van 17 augustus 2008.

Wethouder G. Snijders, portefeuillehouder van onder meer ruimtelijke ordening treedt tijdens deze avond op als voorzitter. J. Hunink van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw licht het plan toe. Bovendien krijgt u gelegenheid vragen te stellen en uw mening over dit plan mondeling toe te lichten.
De inspraakavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in café Schutterswelvaren, Ketsheuvel 7. U bent van harte welkom!