Politie Groningen

Politie zoekt slachtoffer van straatroof

Groningen, 26-08-2008 o De politie is op zoek naar het slachtoffer van een straatroof, die zaterdagnacht 17 augustus op de Munnekeholm in Groningen heeft plaatsgevonden.

De politie wist een dag na deze straatroof een 29-jarige man uit Groningen op heterdaad aan te houden. De verdachte had net een vrouw na het pinnen op het Wielewaalplein beroofd. De verdachte bekende deze zaak en ook een tweede roof op de Munnekeholm. Daarnaast biechtte de verdachte een derde straatroof van een jonge vrouw op.

Contact

Deze straatroof had hij de bewuste zaterdagnacht tussen 00.30 en 02.30 uur ook op de Munnekeholm gepleegd. De Stadjer had de vrouw na het pinnen beroofd van 20 euro. Van deze straatroof is echter geen aangifte gedaan. Het slachtoffer was in het gezelschap van een andere vrouw. De vrouwen worden geschat op een leeftijd tussen 22 en 27 jaar. De politie wil graag in contact komen met het slachtoffer en ook de andere vrouw. Beiden kunnen met de politie contact opnemen via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.