Gemeente Leidschendam-Voorburg


Beachcourt officieel geopend

26 augustus 2008 - Zaterdag 23 augustus werd het officiële startsein gegeven voor de ingebruikname van het beachcourt op het Damplein in Leidschendam Centrum door Marcel Houtzager, projectwethouder Leidschendam Centrum, Tilly Zwartepoorte (wethouder toerisme) en Gregor Rensen (wethouder sport). De handeling bestond uit het inkleuren van drie sjablonen met een verfspuitbus. Deze drie afbeeldingen zijn een weergave van mensen die de gemeente ook op het beachcourt hoopt aan te treffen. Stichting DISCK (Jongerenwerk) maakten met jongeren uit de gemeente het kunstwerk compleet in de sfeer van zon, zee en strand.

De wethouders Houtzager, Zwartepoorte en Rensen kleuren de sjablonen in met een verfspuitbus.

Onder het toeziend oog van bewoners, ondernemers en geïnteresseerden verzorgde de dansgroep Reloaded een aantal flitsende dansoptredens, waarna het Beach Team Holland Talent Team een spannende beachvolleybalwedstrijd liet zien.

Doe nu mee!
Jij kunt nu ook aan de slag op het beachcourt. Heb jij je al ingeschreven? Tot 22 september kun je genieten van dit evenement. Van 9.00 uur smorgens tot zonsondergang kun je onder andere volleybal, korfbal, badminton, handbal of hockey spelen.

En sport je zelf niet? Dan kun je de sporters onder tropische palmbomen aanmoedigen op de daarvoor aanwezige zitzakken! Leuke ideeën voor een kinderfeestje zijn ook welkom.

Openbaar toegankelijk
Het beachcourt is openbaar toegankelijk. Maar je kunt ook een tijdstip reserveren om te sporten. Schrijf je nu in met behulp van het inschrijfformulier. Of neem contact op met Reactief, Peter van den Berg,
e-mail: reactiefpb@tiscali.nl
of mobiel: 06 229 33 298.