Voortbouwen op succes in een lastige markt

26/08/2008 13:27

SCH Nederland B.V.

SCC neemt Frans bedrijf in high-end infrastructuurservices over

Bodegraven, 26 augustus 2008 - SCC, internationaal leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, onderdeel van de grootste onafhankelijke Europese technologiegroep SCH, heeft haar leidende positie in Frankrijk onderstreept met de acquisitie van de belangrijkste divisie- Ile de France - van Arés, de beursgenoteerde Franse systems integrator.

Circa 130 medewerkers met aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van netwerken en hoogwaardige expertise in producten, services en oplossingen voor grote ondernemingen, zullen per direct volledig worden geïntegreerd in de SCC-organisatie.

SCC realiseert in Frankrijk een omzet van 1,1 miljard Euro en heeft 2000 medewerkers. Het bedrijf is marktleider in infrastructuurservices en heeft kantoren in de 24 voornaamste Franse steden, met het hoofdkantoor in Parijs en een ultramodern logistiek centrum van

25 miljoen Euro in het hart van het Franse transportnetwerk.

Volgens Sir Peter Rigby, Chairman en CEO van SCC, wordt met de acquisitie voortgebouwd op het succes van het bedrijf in een moeilijke markt. "Ondanks de zware economische omstandigheden blijven we als niet-beursgenoteerde onderneming onze focus consequent op de toekomst richten. We hebben altijd de kansen benut om goede bedrijven met een goed klantenbestand en goede mensen over te nemen. Zelfs als anderen zich op de korte termijn richten en minder bereid zijn om duidelijke stappen te zetten, ben ik ervan overtuigd dat deze industrie vraagt om een langetermijnvisie op de markt, je competenties en de behoeften van je klanten."