groenweb Nieuwe site Boomkwekerij: Groenweb

Agenda 26 aug 2008

Onderdeel: PPO, Wellant, NBvB, Raad voor de Boomkwekerij

Het praktijkonderzoek, boomkwekerijonderwijs, en het boomkwekerijbedrijfsleven lanceren op de Boomkwekerijvakbeurs Plantarium, (27 t/m 30 augustus), een nieuwe website onder de naam www.groenweb.nl. De site is onderverdeeld in Boomkwekerij en Boomverzorging.Â

Op het Boomkwekerij-deel van de nieuwe website Groenweb wordt alle kennis voor de gehele boomkwekerijsector gebundeld met eigen informatie en verwijzingen naar andere informatiebronnen. Het belangrijkste doel van de site is om kennis over de boomkwekerij overzichtelijk te tonen.

Groenweb wil voorzien in de behoefte aan een snelle informatievoorziening. Groenweb zal door een intensieve samenwerking tussen onderwijs (Wellant), onderzoek (PPO) en bedrijfsleven (NBvB en Raad voor de Boomkwekerij) een snelgroeiend medium worden om elkaar goed te informeren. Naast de kern van de website, de kennisbank, zullen kennisgroepen en een vraagbaak meewerken om kennis te delen. Interactiviteit zal daarin een grote rol spelen. De bezoeker van de site heeft zelf grote invloed op de ontwikkeling van de site. In andere sectoren in de landbouw zijn hiermee reeds eerder positieve ervaringen opgedaan, waaronder in de melkveehouderij.
* Ga naar www.groenweb.nlÂ

+ Ga direct naar http://boomkwekerij.groenweb.nlÂ
+ Ga direct naar http://boomverzorging.groenweb.nl

Meer over dit onderwerp
www.groenweb.nl
boomkwekerij.groenweb.nl
boomverzorging.groenweb.nl
Contact
Fred Geers
Communicatieadviseur PPO
fred.geers@wur.nl