Gemeente Giessenlanden


Wegwerkzaamheden bij scholen in Giessenburg

De herinrichting van de infrastructuur in de omgeving van de scholen in Giessenburg is gestart. De Giessenlaan, de Schoolstraat en de Johan de Kreijstraat worden gedeeltelijk heringericht en de Bogerd en het Liesveld volledig. Omdat de rijbaan reeds opengebroken is vanaf Johan de Kreijstraat 23 tot de Wilhelminalaan, is deze afgesloten voor al het verkeer. U kunt de scholen vanuit de Johan de Kreijstraat alleen bereiken te voet of met de fiets.

Adviesroute:

Wij adviseren ouders die de kinderen met de auto naar school brengen om de kinderen te halen en brengen via de Giessenlaan en de ingang te gebruiken aan de Schoolstraat. Via deze ingang kunt u zowel de CBS De Hoeksteen, OBS Het Tweespan en peuterspeelzaal De Kruimeltuin bereiken. Vervolgens kunt u via de Wilhelminalaan of Schoolstraat de omgeving rond de scholen weer verlaten. U wordt verzocht om de komende weken de kinderen zo veel als mogelijk met de fiets of te voet naar school te laten komen.

Voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van de ingang op de parkeerplaats naast de sporthal. Via deze ingang kunt u zowel de CBS De Hoeksteen, OBS Het Tweespan en peuterspeelzaal De Kruimeltuin bereiken. Door het openbreken van de Johan de Kreijstraat, de Bogerd en het Liesveld zijn dit tijdelijk doodlopende wegen geworden, de sporthal en de huisarts blijven wel bereikbaar.