Gemeente Heeze-Leende


Politie Heeze-Leende brengt lokaal politienieuws via eigen website

Politie Heeze-Leende heeft onlangs haar eigen website gelanceerd: www.politieheezeleende.nl. Hier vinden bezoekers onder meer politienieuws en opsporingsberichten die betrekking hebben op Heeze-Leende. Ook worden specifieke projecten van de politie in Heeze-Leende toegelicht en worden indien nodig preventietips gegeven. Op de website worden eveneens de partners waar de politie nauw mee samenwerkt vermeld.

Burgercontact belangrijk

Het is mogelijk om via deze internetsite een e-mail te sturen naar de politie in Heeze-Leende of specifiek naar de buurtbrigadier die actief is in uw wijk. Ook is het mogelijk om via internet aangifte te doen van verschillende vormen van diefstal en vernieling. Via deze lokale website wil de politie de burgers niet alleen op de hoogte brengen van politienieuws uit Heeze-Leende, maar de burger ook meer betrekken bij het politiewerk. Op de internetsite zal de politie regelmatig getuigenoproepen doen die te maken hebben met zaken die in Heeze-Leende spelen. Contact tussen politie en burger is heel belangrijk. Het bevordert de veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Wilt u weten wat de politie in Heeze-Leende doet? Surf dan naar www.politieheezeleende.nl.

Bereikbaarheid

Ondanks de snelheid van het internet is de politie ook gewoon via telefoon bereikbaar: voor spoed via 112 en voor alle andere vragen via 0900-8844. Natuurlijk kunt u ook het politiebureau aan de Kijkakkers 37 in Maarheeze bezoeken. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.