BedrijfsautoRAI

Fiat Scudo Winner Edition speciaal voor zzp'er

(8/26/2008)
Fiat introduceert een bijzondere versie van de âVan of the Year 2008â, de Scudo: De Fiat Scudo âWinner Editionâ. Deze uitvoering is in het bijzonder gecreëerd voor de eenmansbedrijven. Deze zogenaamde zzpâer (zelfstandige zonder personeel) gebruikt de auto zakelijk maar ook particulier.
De Winner Edition is dan ook voorzien van een dubbele (Snoeks) cabine en is te herkennen aan de chromen strips rond het Fiat logo en een RVS grille. Daarnaast zijn de drie-hoekige bases van de zijspiegels voorzien van speciale badges. Tevens is deze bijzondere Scudo uitgerust met privacy glass en de nieuwste generatie sidebars/treeplanken van âProgress Europeâ. Dit zijn sidebars met het VPS-systeem (Vehicle Protection System), waarbij de bevestiging van de sidebars bij een aanrijding naar beneden wegbuigt, zodat schade aan de carrosserie wordt voorkomen. De Scudo Winner Edition is de eerste auto in Nederland die met deze sidebars wordt uitgerust. Tenslotte is de Winner Edition voorzien van 17â licht-metalen velgen met 225/55R17 banden.

De Winner Edition is gebaseerd op de Scudo Panorama Executive en standaard uitgerust met onder andere:

* tweekleurig dashboard met carbon middenconsole en witte tellers
* opbergvakken met klep boven voorruit

* automatisch geregelde airconditioning en aanvullende airco-/verwarmingsunit achterin

* radio-CD-speler

* passagiersairbag

* zilvergrijze portierhandgrepen

* achterklep met raam, ruitenwisser en achterruitverwarming
* zijschuiframen bij 2^e zitrij

* Webasto motorbijverwarmingsunit

* warmtewerende voorruit

* verlichtings- en regensensoren

De Fiat Scudo Winner Edition 2.0MJ 120 pk staat met een klantenvoordeel van ⬠2.500,- ex BTW/BPM, vanaf oktober bij de dealer vanaf ⬠26.770,- ex BTW/BPM. Voor deze auto geldt uiteraard de gratis verlengde garantie voor het 3^e en 4^e jaar.

Full Operational Lease kan via Fidis vanaf ⬠579 per maand inclusief verzekering, rente, afschrijving, HSB, R.O.B. (reparatie/onderhoud/banden) en 24-uurs hulpverlening. Daarnaast blijft het aanbod van 5,9% Financial Lease van kracht.
_______________________

o.b.v 2.0 MJ 120pk versie en 20.000 km/jr, 60 mnd.

The European Road Transport Show 2007