Gemeente Haaksbergen

Fotowedstrijd voor nieuwe gemeentegids

Rond de komende jaarwisseling verschijnt weer de nieuwe uitgave van GemeenteKompas, de gemeentegids van Haaksbergen. Net als vorig jaar organiseren de gemeente en drukker Hassink een fotowedstrijd. De mooiste (digitale) foto's worden beloond met een plaats in de editie 2009 van GemeenteKompas. De foto die door een jury als allermooiste wordt beoordeeld, komt op de voorpagina van de gemeentegidsuitgave. Nieuw is, dat er dit jaar met een thema wordt gewerkt: `Haaksbergen werkt'.

Opdracht: Haaksbergen werkt

De fotograaf krijgt de opdracht om te laten zien hoe Haaksbergen en Haaksbergenaren werken en ondernemen. Het kan gaan om mensen aan het werk, een bijzonder machinepark, een mooi fabrieksgebouw of om iets heel anders. Als het maar `Haaksbergen werkt' weergeeft. De winnaars van de drie beste foto's kunnen werkend Haaksbergen van bovenaf bekijken, doordat ze een ballonvaart aangeboden krijgen. Een deskundige jury beoordeelt de foto's.

Voorwaarden

De foto's moeten digitaal toegezonden zijn en een voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi). Per persoon kunnen maximaal drie foto's worden ingestuurd. Bij de inzending moet duidelijk naam, leeftijd, adres, e-mailadres, telefoonnummer en een korte omschrijving van de gemaakte foto vermeld worden.

Inzending

De foto's moeten voor 1 oktober 2008 gestuurd worden naar gemeente@haaksbergen.nl onder vermelding van `foto gemeentegids'. Het is ook mogelijk om een CD-rom met foto's toe te sturen naar de gemeente Haaksbergen, afdeling Communicatie, postbus 102, 7480 AC Haaksbergen (of in een enveloppe af te geven bij de receptie). Voor meer informatie kan gebeld worden met de werkeenheid Communicatie, (053) 573 45 67. De gemeente houdt zich het recht voor de foto's ook te gebruiken voor andere gemeentelijke media.