Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Barneveld, 26 augustus 2008

E-mailmarketing bedrijven WebPower en Add to Favorites gaan een strategische alliantie aan.

Web Power en Add to Favorites, 2 toonaangevende bedrijven op het gebied van e-mailmarketing in Nederland gaan een strategische alliantie aan. Door deze alliantie ontstaat een (in de Benelux) unieke concentratie van (internationale) kennis, ervaring en producten op het gebied van e-mailmarketing. De belangrijkste reden voor deze alliantie is de complementairheid qua dienstverlening van beide bedrijven. Daarnaast hebben beide bedrijven in een eerder stadium, zowel nationaal als internationaal en tot grote tevredenheid van opdrachtgevers, samengewerkt. Door de samenwerking zullen beide bedrijven verder van elkaars diensten verder gebruik gaan maken.

Ad Walraven, Sales Director bij Web Power: "Onze kracht zit in het leveren en implementeren van high end software producten. Met de consultancy dienstverlening van Add to Favorites zijn we in staat om onze klanten nog beter te servicen en kunnen zij nog meer rendement halen uit hun e-mailmarketing activiteiten."

Joris de Bruijne, partner bij Add to Favorites: "Met veel bekende bedrijven als klant en hun internationale expansie is WebPower een belangrijke speler. Ze zijn een van de marktleiders in de markt als het gaat om het leveren van marketingsoftware. Add to Favorites wil graag samenwerken met belangrijke spelers in de markt om het e-mailkanaal naar een hoger niveau te tillen. Tevens laat deze samenwerking zien dat onze strategische dienstverlening van toegevoegde waarde is, ook over de grenzen."

Over WebPower:
Web Power is een marketingsoftwarebedrijf en levert kennis, producten en diensten voor marketing en communicatie toepassingen over het internet. De producten en diensten van Web Power stellen organisaties in staat om professioneel, gemakkelijk en kostenefficiƫnt gebruik te maken van (directe) communicatie en marketing over internet en mobiele kanalen. De producten die Web Power ontwikkelt worden als 'most value for money' in hun segment bestempeld. Afnemers en opdrachtgevers van Web Power zijn onder meer: Essent, Omroep.nl (e.a. in Nederland), Kaupting Bank, Boehringer Ingelheim (e.a. in Zweden), Eurocamp (e.a. in Duitsland), Nederlandse Kamer van Koophandel (e.a. in Polen) Razer, the9/World of Warcraft (in China) en Heineken, British Telecom, Toyota material Handeling DSM wereldwijd.

Over Add to Favorites
Add to Favorites is een full service e-mailmarketing bureau dat zich dedicated bezig houdt met e-mailmarketing strategie en advies, implementatie, concept en design, campagnemanagement, projectmanagement, software implementaties, fullservice activiteiten en reporting. Add to Favorites onderscheidt zich bij haar klanten op het gebied van meedenkend vermogen en het bieden van kwaliteit van werken. Add to Favorites wil vooral de klant werk uit handen nemen en kennis en kunde toevoegen op het gebied van e-mailmarketing, in een actieve samenwerking met de klant. Met als resultaat kwalitatief betere e-mailings meer tevreden ontvangers en een zo hoog mogelijke conversie. Add to Favorites werkt onder meer voor: Essent, Centraal Beheer Achmea, OHRA en Reed Business.

Einde persbericht

---

Note voor de redactie /