Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LogMeIn geeft voorproef van nieuwe Instant Chat functionaliteit voor LogMeIn Rescue

Nieuwe functionaliteit versnelt probleemoplossing, vermindert kosten en breidt LogMeIn Helpdesk-ondersteuning uit

Amsterdam / Woburn, Mass. - 26 augustus 2008 - LogMeIn, Inc., biedt inzicht in nieuwe, no-download, instant chat mogelijkheid voor haar bekroonde LogMeIn Rescue tool. Door instant chat wordt het voor eindgebruikers mogelijk om ondersteuning te krijgen zowel technisch als niet technisch zonder dat daar een telefoongesprek voor nodig is. Het downloaden van software is door deze nieuwe functionaliteit ook niet meer noodzakelijk.

LogMeIn Rescue is de web gebaseerde helpdesk tool van LogMeIn. Het levert jaarlijks wereldwijd miljoenen remote sessies. Instant Chat maakt het voor klanten mogelijk om te communiceren met een ondersteunende professional zonder het downloaden van software. De functionaliteit kan zelfs worden geplaatst in een webpagina. Dit kost minder tijd om contact op te nemen en leidt waarschijnlijk tot grotere klanttevredenheid. Instant Chat kan er zelfs voor zorgen dat telefonisch contact niet meer nodig is, wat weer leidt tot kostenvermindering van de ondersteunende interactie.

We zijn van mening dat LogMeIn de kostenstructuur van de totale IT-ondersteuning al heeft verlaagd en simpeler gemaakt , stelt Kevin Bardos, vice president, product management bij LogMeIn, Inc. Nu, met de toevoeging van de webgebaseerde chat kunnen supportmedewerkers efficiënter communiceren met de eindgebruikers en zo problemen oplossen. Dit kan zowel via chatten als via een remote controle sessie.

Deze laatste toevoeging van LogMeIn Rescue verbetert een bestaande, uitgebreide on-demand remote ondersteunende oplossing. Deze oplossing geeft supportaanbieders real-time mogelijkheden voor het verbinden met, toegang hebben tot en een probleem vaststellen bij remote computers en smartphones via geïntegreerde remote controle, bestandsoverdracht, systeem diagnoses en andere IT ondersteunende mogelijkheden. Met de nieuwe instant chat mogelijkheid kunnen support­aanbieders op een standalone basis gebruik maken van chat of kunnen ze het gebruiken binnen de LogMeIn Rescue IT support tools.

Zoals veel van de LogMeIn Rescue mogelijkheden is deze nieuwe instant chat functionaliteit eenvoudig schaalbaar om tegemoet te komen aan de behoeften van iedere helpdesk, ongeacht de grootte. Het uiterlijk kan worden aangepast aan de organisatie en direct worden geïntegreerd binnen de website van bedrijven. Organisaties kunnen ook gebruik maken van Instant Chat via een web interface, aangeboden door LogMeIn.

Over LogMeIn Rescue
LogMeIn Rescue biedt via het web support voor externe pc's, Macs en smartphones, zonder vooraf software te hoeven installeren. Het is ontworpen voor organisaties die werknemers en/of klanten op afstand ondersteuning verlenen. Hieronder vallen ook softwareleveranciers, helpdesk medewerkers, IT-consultants, interne IT-afdelingen, wederverkopers en bedrijven die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van ondersteuning. http://www.LogMeInRescue.com

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn is een toonaangevende leverancier van on-demand remote connectivity-oplossingen voor het MKB, IT-dienstverleners en consumenten. LogMeIn-producten worden on-demand' aangeboden en zijn toegankelijk via een webbrowser. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free®, LogMeIn Pro®, LogMeIn Ignition®, LogMeIn Rescue®, LogMeIn IT Reach®, LogMeIn Backup®, RemotelyAnywhere® en LogMeIn HamachiTM. LogMeIn is gevestigd in Woburn, MA (USA) en heeft Europese vestigingen in Amsterdam en Boedapest. http://www.LogMeIn.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: Jakob@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com

Het is eenvoudig om "Groen" te gaan met LogMeIn
LogMeIn biedt u een snelle, veilige manier aan om toegang te krijgen tot uw PC op het werk vanaf elk mogelijke Internet verbinding - helpt uw tijd in het verkeer te beperken, uw zakenreizen te verminderen en de CO2-voetafdruk die u dagelijks achterlaat te verkleinen.

https://secure.logmein.com/welcome/gogreen_europe/default.asp?lang=nl