Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Anton Kading nieuwe projectmanager bij mobile messaging specialist mBalance

Amsterdam, 26 augustus 2008 Mobile messaging specialist mBalance stelt voormalig consultant van Ericsson, Anton Kading, aan als projectmanager.

Kading (37), geboren Zuid-Afrikaan, deed in de mobiele telecomindustrie ruime ervaring op in diverse management- en consultantfuncties. Hij begon zijn carrière bij Mobile Telephone Networks in zijn geboorteland. Hij verhuisde voor zijn nieuwe baan bij Brightpoint naar achtereenvolgens de Filippijnen en Londen. Vervolgens belandde hij als consultant bij Ericsson in Spanje, waarna hij als operations manager en projectmanager bij Atos Origin terugkeerde naar Zuid-Afrika. Vanuit zijn laatste functie als technical accountmanager bij Comverse, maakte hij in oktober 2007 de overgang van Zuid-Afrika naar Nederland.

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun sms-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan sms-diensten aan te bieden. De message routing-, security-, en storagefunctionaliteiten van mBalance worden wereldwijd toegepast. Het hoofdkantoor van mBalance is gevestigd in Amsterdam, tevens is er een vestiging in Singapore.

Kading vindt de telecombranche interessant omdat de branche volgens hem erg dynamisch is. Tegelijkertijd moet een bedrijf dat in deze branche actief is, zijn bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk inrichten om te kunnen blijven groeien , aldus Kading. mBalance heeft het projectmanagement zodanig ingericht dat het volgens hem het leren van eerdere ervaringen en het snel in kunnen spelen op veranderingen, stimuleert. Kading richt zich in zijn nieuwe functie als projectmanager vooral op het verder ontwikkelen van het projectmanagement via remote control. Projecten die onder tijdsdruk staan, zijn eerder regel dan uitzondering. Met middelen als telefoon en Skype kunnen we het projectbeheer nog efficiënter en flexibeler maken.

De nieuwe projectmanager is om tweeërlei redenen erg blij dat mBalance, met circa 75 medewerkers, een relatief klein bedrijf is. In de mobile messaging industrie doen zich continu nieuwe kansen voor. mBalance kan door zijn omvang flexibel inspelen op de behoeften van de markt. Daarnaast kun je in een bedrijf van deze omvang op je eigen manier invulling geven aan je functie, zonder dat dit allemaal van te voren is vastgelegd. Kading lijkt op zijn plaats bij zijn nieuwe werkgever. mBalance voelt na de korte tijd dat ik hier werkzaam ben al als een soort familie. En dat is belangrijk. Want we moeten niet vergeten dat niet het werk, maar de houding waarmee we ons werk doen, bepaalt wie we zijn.

Over mBalance

mBalance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM s van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.

Perscontact:

mBalance

Ronald Cornelisse

T 06 45 21 87 06

E ronald.cornelisse@mbalance.com

Lubbers & De Jong

Wilco Rutenfrans

T 020 421 0565

E wilco@l-dj.nl