Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Amsterdam, dindag 26 augustus 2008

MARCELLA BELEEFT HITPOTENTIE MET 'INSIDE'

De inmiddels succesvolle nieuwe single "Inside" van Marcella, beleeft op 3 september zijn officiele release. Inside heeft al voor dat deze is uitgekomen, vele dansvloeren voor zich gewonnen en heeft met zijn funky beats een absolute hitpotentie. Inside bevat de sound van 2008 en heeft speciaal voor hét eiland van de housemuziek een eigen Ibiza Sunset mix.

Marcella is een van 's werelds bekendste vrouwelijke dj's, die haar vak al tien jaar maar al te goed verstaat. Naast haar lovende en technisch bijna volmaakte draaikwaliteiten organiseert ze de drukbezochte Planet House Nights, heeft ze een eigen radio show Planet House Radio en worden haar producties dik ondersteund door de grootste dj's, heeft ze remixen gedaan voor Seamus Haji en David Vendetta én werd ze door DjBroadcast.nl bekroond tot "meest sexy dj van Nederland 2008".

Marcella is een echte muzikale duizendpoot en is naast dj, organisator en presentator ook nog eens een gevierd producer. Haar nieuwste aanwinst "Inside" komt 3 september aanstaande uit op het Nederlandse label Terminal 4. "Inside" beleeft al voor release een hype in het clubcircuit en wordt inmiddels dik gesupport door dj's als: The Stereo Riders, Angel Manuel, Lucien Foort en Laidback Luke.

Marcella is vanaf 6 september elke zaterdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur te beluisteren op Dance-Tunes Radio, met haar eigen show Planet House Radio. www.dance-tunes.com.

www.marcella-music.com | www.myspace.com/marcelladj | http://msuring.hyves.nl

//////EINDE PERSBERICHT//////
(