Krediet-Partner introduceert de Kredietgids


VELDHOVEN, 20080826 -- Krediet-Partner introduceert op haar vernieuwde website de Kredietgids. "Te veel mensen gaan te gemakkelijk een lening aan en komen dan op enig moment in een financieel moeilijke situatie terecht. "Wij willen de consument stimuleren tot veiliger en meer verantwoord lenen, door zich vooraf beter te informeren," aldus Fomark. De Kredietgids legt uit welke leenvormen er zijn, welke verplichtingen er aan vast zitten en met welke kosten men moet rekenen. Daarnaast besteedt de gids veel aandacht aan de gevolgen van onverantwoord lenen en de rol van BKR. De Kredietgids wordt gratis online ter beschikking gesteld via: www.krediet-partner.nl

De Kredietgids neemt de consument stap voor stap mee in het proces vanaf het lezen van een kredietadvertentie tot en met het beoordelen van een kredietofferte en het afsluiten van een lening. Tevens wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat de gevolgen zijn, wanneer de consument in betalingsproblemen belandt.

De Kredietgids wordt online gratis ter beschikking gesteld en kan door de consument worden uitgeprint om eens rustig op de bank doorgelezen te worden.
De directe link naar de Kredietgids is:
www.krediet-partner.nl/nieuws/kredietgids/190/

Krediet-Partner is een label van Fomark. Fomark houdt zich niet, direct noch indirect, bezig met het leveren van financiële diensten of goederen aan consumenten, maar wel met het ontwikkelen van marketing concepten voor financiële diensten. Daarbij wordt o.a. veel aandacht besteed aan het aan consumenten verstrekken van objectieve informatie omtrent kredieten.