Stadsdeel Amsterdam-Noord

Zomeravondconcert in stadsdeelhuis

Stadsdeel Amsterdam-Noord nodigt u uit voor een zomeravondconcert op dinsdag 26 augustus in de raadzaal van het stadsdeelhuis. Zeven muziekensembles van de Zeister Muziekdagen gaan toeren door Nederland en doen ook Amsterdam-Noord aan.

De muziekensembles bestaan uit hooggekwalificeerde musici. Zij volgen een aantal masterclasses in Zeist en gaan daarna op toernee door Nederland. De musici bieden u een twee uur durend programma met onder meer werken van Mendelssohn en Schubert. De volgende gezelschappen treden op: Mephisto Piano Trio, Eden Trio, Classic Trio, Isis Quartett, Philos Quartett, Post Scriptum Quartet en het Zeist Quartet.

Het concert vindt plaats op 26 augustus van 20.00 tot ongeveer 22.30 uur en is gratis toegankelijk. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie in het stadsdeelhuis, Buikslotermeerplein 2000 in Amsterdam-Noord.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Musicians World Wide. Zie ook: www.noord.amsterdam.nl en www.zeistermuziekdagen.nl.