Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, dinsdag 19 augustus 2008

THE EUROPEAN DJ COMPETITION

Sensation is een samenwerking aangegaan met Samsung Mobile om ontluikend dj talent de kans te geven, zichzelf te bewijzen naar de juiste mensen in de muziek industrie. De hoofdprijs is een plaats op een van de wereldwijde Sensation evenementen en een contract bij het toonaangevende boekingskantoor Agent Audio.

Iedereen in de dance industrie weet dat er een hoop dj-producers rond lopen, die niet kunnen wachten om full time aan de slag te gaan met hun grootste passie. Maar ondanks deze kennis, zijn zij niet gemakkelijk te vinden. Er zijn duizenden dj's die denken dat ze geweldig zijn maar in werkelijkheid zijn ze gewoon 'goed'. En gewoon 'goed' is niet wat Sensation en Samsung Mobile naar opzoek zijn.

Sensation en Samsung Mobile weten dat ergens op aarde die briljante dj- producer rondloopt die nog niet is ontdekt. Daarom is er een jury samengesteld, bestaande uit serieuze muziekproffesionals, die opzoek gaan naar dé sound die het dak er voor ze af blaast. Een DJ die het publiek warm houdt of het er nou honderd of duizenden zijn. Eentje die zich kan meten aan een line up tussen David Guetta or Felix Da Housecat, om een paar grote namen te noemen.

Gewoon een plaatje draaien en handen in de lucht, is niet genoeg voor deze wedstrijd. De jury moet overrompeld zijn door de knallende muziek en de hoogstaande technische vaardigheden. Ze zullen de juiste sound proberen te vinden, die fris is en originaliteit uitstraalt én het aankomende decennium nog overal te horen is.

Voel jij de adrenaline pompen terwijl je dit leest, dan ben jij misschien wel de persoon waar ze naar opzoek zijn. Maar wees gewaarschuwd, het zal een harde wedstrijd worden. Je kan jezelf registreren door het uploaden van je beste productie. Als je geselecteerd bent, maak je kans op een optreden tijdens Sensation in eigen land met als uiteindelijke bonus een belovende dj-set op Sensation Amsterdam in 2009 - de grootste editie van de Sensation kalender. Als extra bonus, wint de uiteindelijk winnaar een contract met het Nederlandse toonaangevende boekingsbureau 'Agent Audio'.

Voor meer informatie en registratie, kunt je kijken op www.samsung-sensation.com

//////EINDE PERSBERICHT//////
(