NoviSell opent digitale deuren met nieuw concept webwinkel


KLUNDERT, 20080826 -- Met de komst van NoviSell is een nieuw concept webwinkel gelanceerd. NoviSell combineert bestaande technieken in één concept om bezoekers over haar producten te informeren. Per product wordt een infomercial getoond wanneer een bezoeker op een product klikt. Daarmee is NoviSell de eerste webwinkel die haar producten op deze manier aanbiedt.

Simpel gesteld is het niets meer dan een webwinkel met een filmpje bij elk product. Toch wordt het op deze manier nog nergens toegepast. Zelfs niet bij webshops van grotere homeshopping bedrijven.

NoviSell verkoopt onder andere producten van de merken Star Clean, Star Cuisine & Star Tool op het internet. Deze producten werden voorheen enkel verkocht in filialen van warenhuizen, supermarkten, bouwmarkten en tuincentra. Vanaf nu zijn deze producten ook online verkrijgbaar. Het productassortiment bestaat uit nieuwe en innovatieve producten voor huishoudelijk- & doe-het-zelf gebruik.

Met behulp van dit concept kan er op een gemakkelijke manier meer informatie op de consument worden overgebracht. Deze hoeft geen ellenlange teksten te lezen en verschillende afbeeldingen te bekijken om een goede indruk van een product te krijgen. Een simpele klik met de muis is genoeg om met minimale inspanning een maximaal resultaat te bereiken.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen steeds meer webwinkels dit voorbeeld volgen.

Bezoek ook de website: www.novisell.nl