Opsporing Verzocht
Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 26 augustus
* De Blesse: Moord/doodslag
* Beverwijk: Gewapende overval Fortis
* Assen: Mensenhandel
* Zutphen: Gewapende overval
* Resultaten uitzending 15 juli en eventueel opgeloste zaken

De Blesse: Moord/doodslag
In het Friese De Blesse wordt maandag 23 juni de 52-jarige Ida Klijnstra in haar huis doodgeschoten. Ida past die dag voor het eerst op haar pas 6 weken oude kleindochter. Haar schoonzoon vertelt over de enorme impact die de dood van Ida op de hele familie heeft, en de politie maakt bekend welke aanknopingspunten er op dit moment zijn.

Beverwijk: Gewapende overval Fortis bank
Dinsdag 24 juni, rond 09.50 uur: een gewapende man loopt het filiaal van de Fortis bank aan de Breestraat in Beverwijk binnen. Hij weet echter niet dat er een bewakingscamera op hem gericht is.

Assen: Mensenhandel
Een jonge Armeense vrouw (begin 20) komt in november 2005 in Nederland aan. Haar wordt voorgehouden dat ze tomaten gaat plukken in Europa. In werkelijkheid komt ze in een bordeel terecht waar ze een aantal maanden lang misbruikt en verkracht wordt.

Zutphen: Gewapende overval
Vrijdag 18 juli, om 12.25 uur, wordt aan de Schupstoel in Zutphen een filiaal van de SNS-bank overvallen door een man met een vuurwapen.

Opsporing Verzocht is vanaf dit seizoen in een nieuw jasje gestoken. Vanaf morgen zal niet alleen de website vernieuwd zijn, maar zult u ook onze presentatoren in een nieuw decor zien!