Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 27 augustus 2008

Voor leuke uitstapjes kiezen actieve senioren steeds meer voor Vakantiepark Duinrell als uitvalbasis

Sinds 2004 is er sprake van een duidelijke toename van het aantal actieve senioren dat Vakantiepark Duinrell met de Duingalows als uitvalbasis voor leuke uitstapjes kiest. Vooral in de perioden buiten het hoogseizoen en de overige vakantieperioden is deze toename goed te merken. Tijdens het hoogseizoen en de vakantieperioden zijn er eveneens meer actieve senioren te zien; het betreft dan echter veelal opa's en oma's met kleinkinderen al dan niet vergezeld van de ouders of verzorgers.

Uit enquêtes blijkt dat er buiten de vakantieperioden veelal 65-plussers in het Vakantiepark Duinrell en de Duingalows verblijven. Op de vraag 'Waarom de keuze is gevallen op Vakantiepark Duinrell?' wordt in veel gevallen geantwoord dat Duinrell door zijn ligging in een mooie omgeving een ideaal vertrekpunt is voor fiets- en wandeltochten.

De 'slechtweervoorzieningen' en het Tikibad in het bijzonder zijn het hele jaar door een belangrijke toegevoegde waarde naast de mogelijkheden tot uitstapjes in de omgeving en bezoek aan de grote steden.

De vele keuzemogelijkheden voor een weekend-, midweek- of weekje-weg in een Duingalow, die ook voor twee personen van alle gemakken is voorzien, worden als een pluspunt ervaren.



Ingezonden persbericht