Gemeente Beuningen


Hoe gaat het met Aalsterveld?
Verbeteren veiligheid en leefbaarheid
Op donderdag 28 augustus van 9.30 tot 11.30 uur gaat de gemeente in samenwerking met Standvast Wonen en de politie de wijk Aalsterveld bekijken. Het is de bedoeling dat uit deze zogenoemde wijkschouw blijkt wat de positieve en negatieve punten zijn van deze wijk. De positieve punten willen we behouden en de in uw ogen negatieve punten willen we inventariseren en proberen op te lossen.

De gemeente roept de bewoners van de wijk Aalsterveld op om mee te werken aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid van hun wijk. Dat kan door zaken op het gebied van veiligheid en leefbaarheid die verbeterd kunnen worden (opruimen zwerfvuil en graffiti, onderhoud groen- en speelvoorzieningen, overlast jeugd etc.) te melden. Dat kan bij de afdeling Veiligheid, telefoon 024 - 678 0800 of door een mail te sturen naar gemeente@beuningen.nl.

Uiteraard kunt u dit ook naar voren brengen tijdens de wijkschouw op donderdag 28 augustus. Tussen 9.30 en 9.45 uur zijn de mensen van de gemeente en van Standvast Wonen in het winkelcentrum in de wijk. Wethouder Cees van Ingen zal bij deze wijkschouw ook aanwezig zijn.