Jan Smit lanceert album 'Stilte in de Storm' bij Free Record Shop

25/08/2008 16:10

Free Record Shop Holding BV

Optreden en signeersessie donderdag 28 augustus in Enschede

Jan Smit is terug, en hoe! De zanger kwam vorige maand na een lange periode van stemrust met zijn single 'Stilte in de Storm' vanuit het niets binnen op 1 in de Top 40.

Als vervolg ligt vrijdag 29 augustus het gelijknamige album 'Stilte in de Storm' in de winkels. Om de lancering extra luister bij te zetten organiseert Free Record Shop met Jan Smit donderdagavond 28 augustus vanaf 22.00 uur een speciaal 'release program' in Winkelcentrum De Klanderij in Enschede.

Jan Smit brengt live enkele nummers van zijn nieuwe album ten gehore. Bovendien krijgen de eerste 100 Free Record Shop klanten een gesigneerd exemplaar en mogen ze met Jan op de foto.

Jan Smit is niet het enige hoogtepunt van de avond. De avond zal worden ingeluid door het uitzenden van het live optreden van Jan Smit in Paradiso en een het optreden van een guest act.

Fans van Jan Smit willen dit gratis festijn niet missen. Wees er wel snel bij, want vol is vol.

RELEASE PROGRAM JAN SMIT 'STILTE IN DE STORM'

FREE RECORD SHOP - DE KLANDERIJ, ENSCHEDE

Datum: donderdag 28 augustus

Tijd: 22.00 - 01.00 uur

Locatie: Free Record Shop, Winkelcentrum De Klanderij, Klanderij 61, Enschede

Entree: Gratis (aantal plaatsen beperkt)

Over Free Record Shop

Free Record Shop is marktleider op het gebied van home entertainmentproducten. De entertainmentretailer is ruim 35 jaar geleden begonnen als muziekwinkel. Inmiddels haalt zij naast muziek, een groot deel van haar omzet uit films en games, zowel via haar ruim 180 winkels in Nederland als via haar website. Free Record Shop maakt deel uit van Free Record Shop Holding.Free Record Shop = your source for entertainment






Noot voor de redactie:


Noot voor de redacties (