Gemeente Overbetuwe


Tijdelijke verkeersmaatregelen Elst

---

Najaarskermis Elst

In verband met de najaarskermis kan er op en rond het Europaplein te Elst vanaf donderdag 28 augustus 17.00 uur tot en met maandag 1 september niet geparkeerd worden.
Ook geldt er een parkeerverbod buiten de parkeervakken rond het Europaplein. De Wegsleepverordening gemeente Overbetuwe 2002 is hier van kracht.

Door de kermis zal de bereikbaarheid van de aan het Europaplein grenzende bedrijfsgebouwen en panden minder vlot verlopen dan u gewend bent. Wij vragen u om begrip hiervoor.

Voor het stallen van salon- en pakwagens wordt een deel van de Koningin Wilhelminastraat tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit is ter plaatse aangegeven.

Paardenmarkt Elst

Op maandag 1 september 2008, vanaf 00.00 uur, is de Dorpsstraat vanaf de Rijksweg Zuid en de Valburgseweg tot aan de
Kerkeakkers/Valburgseweg afgesloten voor alle verkeer i.v.m. de Paarden-, jaar-, en agrarische markt te Elst. Ook is hier een algeheel parkeerverbod van kracht.
In veel straten in de omgeving van de Dorpsstraat gelden parkeerverboden en de afsleepregeling is op diverse plaatsen van toepassing. Op 1 september 2008 is er een tijdelijk parkeerterrein ingericht aan de Rijksweg-Zuid te Elst.

Op maandag 1 september is in de Wagenmakersstraat een algeheel parkeerverbod, m.u.v. de parkeervakken, met afsleepregeling van kracht. Dit wordt ter plaatse aangegeven. De Wagenmakersstraat is de belangrijkste aan- en afvoerroute van hulpverleningsvoertuigen. Op de handhaving van het parkeerverbod wordt streng toegezien.