Gemeente Eemnes

Persberichten

Kort en Kleinkunst Festival, Klompenrun en Jubileumbal

KPJ Eemnes viert 75-jarig jubileum uitbundig

De vereniging viert feest in een tent op het evenementenplein in het oude dorpscentrum samen met alle inwoners van het polderdorp.

Op woensdagmiddag wordt afgetrapt met een kindermiddag voor de basisschooljeugd van Eemnes. s Avonds is het Kort en Kleinkunstfestival. Een primeur voor de vereniging, waarbij de bezoekers rouleren langs sfeervolle locaties waar ze drie verschillende theatervoorstellingen van hun keuze zien. Donderdag worden de senioren van Eemnes vermaakt met een bingo en s avonds is er een kaarttoernooi. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt het publiek getrakteerd op livemuziek. Zaterdag overdag is er een viswedstrijd voor de jeugd, een klompenrun, een barbecue en gaan deelnemers met een zelfgebouwd vaartuig van een schans naar de bel voor het onderdeel Met vaart in de Vaart.
Op zondag begint de katholieke vereniging met een kerkmis en ter afsluiting van het feestgedruis is er in de middag een reünie voor oud-leden met aansluitend een afterparty met livemuziek.

Voor een aantal programmaonderdelen zijn kaarten verkrijgbaar. De vereniging houdt een voorverkoop op donderdagavond 21 en vrijdagavond 29 augustus in Sport- en Ontmoetingscentrum De Hilt.

Voor meer informatie (bijvoorbeeld voor een pdf van de huis-aan-huis verspreide feestkrant of fotos) bel of mail Linda van den Brink, 06-15421870, Lvandenbrink@hotmail.com. kpjeemnes.onzevereniging.nl

(Gepubliceerd 28-08-2008)