Persberichten Eemland noord, 11.30 uur

Utrecht, 28-08-2008

Rijden onder invloed

BUNSCHONTEN/SPAKENBURG- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 01.15 uur kregen agenten een melding dat een auto vast zat in het gras aan de Westdijk. De bestuurder, een 39-jarige man uit Bunschoten, werd aangesproken hij sprak met een dubbele tong. De man werd aangehouden en blies op het bureau 670 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Wijndief aangehouden

EEMNES- Op woensdag avond werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 22.15 uur wilde een man flessen wijn stelen uit een restaurant aan de Wakkerendijk. Dit werd gezien en de man, 21 jaar uit Eemnes, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

SOEST- Op de Peter van den Breemerweg werd woensdagochtend een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 3 bestuurders een bekeuring voor het rijden met een te hoge snelheid en rijden zonder gordel.

Op woensdagmiddag werd van 14.20 uur tot 15.45 uur een lasercontrole gehouden op de Zandheuvelweg. Hier werden 4 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden met te hoge snelheid en mobiel bellen en niet volgen verplichte rijrichting