Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 28-08-2008

Benzine te duur

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 14.30 uur had een 66-jarige man uit Vianen boodschappen gedaan en had een deel hiervan niet afgerekend. De man werd in de winkel aan de Hoofdstraat aangehouden. Hij verklaarde de goederen te hebben gestolen omdat hij nog geld nodig had voor benzine. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

ELST- Op de Rijksstraatweg werd op 28 augustus een 51-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede gecontroleerd. Hij bleek te hebben gedronken en blies 255 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Beschoten

DOORN- Op woensdag werd een verdachte aangehouden na een schietpartij. Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten zou zijn op de Beukenrodelaan. Een 35-jarige man uit Doorn stond daar op straat en had een afspraak met een 24-jarige man (woonplaats onbekend) over een privezaak. Toen de 35-jarige man hier op straat stond werd hij plotseling beschoten met een vuurwapen door de 24-jarige man. Gelukkig raakte de 35-jarige man niet gewond en de schutter vluchtte. De politie werd gewaarschuwd en door agenten werd de schutter en het vuurwapen in de omgeving van een tankstation aan de Hoofdstraat in Driebergen aangetroffen. De man werd ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.