Politie Gelderland-Zuid

Aanvullende opsporingsberichtgeving verdwijning Gertjan Versluis

Groesbeek, 28-08-2008 o De politie vraagt uw aandacht voor het volgende:

Sinds maandag 14 juli 2008 wordt de 42-jarige Gertjan Versluis uit Groesbeek vermist. Hij zette die dag, de maandag van de Vierdaagseweek, twee passagiers af bij De Wedren in Nijmegen en is niet meer thuisgekomen. Het onderzoek is in volle gang en de politie wil graag meer informatie over die bewuste maandag waarna Gertjan Versluis verdwenen is.

Ontwikkelingen
De ontwikkelingen uit het onderzoek werden deels woensdag al beschreven, waaronder de mogelijk gestolen auto waarin Gerjan Versluis reed. Maar er zijn meer ontwikkelingen waardoor een aanvullend opsporingsbericht nu wordt gepubliceerd. Uit nader telefonie onderzoek rondom Gertjan Versluis bleek namelijk dat Gertjans mobiele telefoon voor het laatst gebruikt is rond 18.00 uur in de omgeving van Cuijk / Plasmolen. Eerder was Gertjan voor het laatst gesignaleerd die bewuste dag van verdwijning, maandag 14 juli, toen hij die dag rond 11.30 uur twee passagiers afzette bij De Wedren in Nijmegen. De politie kan nu dus stellen dat na dat tijdstip mensen men hem nog in levende lijven kunnen hebben gezien, mogelijk ergens tussen Nijmegen en Cuijk / Plasmolen en tussen de tijdstippen 11.30 uur en 18.00 uur. In dit gebied is de politie dan ook gestart met een zoekactie. Onder andere door het gebied vanuit de lucht te bekijken door middel van een helivlucht van het KLPD. Dit heeft tot nu toe niets opgeleverd maar binnenkort wordt nogmaals dit gebied vanuit de lucht grondig gescand.

Oproep
Gertjan Versluis mobiele telefoon werd maandag 14 juli voor het laatst in de omgeving van Cuijk / Plasmolen gebruikt. Ieder spoor van Gertjan Versluis ontbreekt daarna. Het is niet zeker dat Gertjan Versluis die maandag rond 18.00 uur nog in dezelfde auto reed waarmee hij eerder die dag was gezien. Wel moet hij zich verplaatst hebben tussen die tijden.

080828 Omgeving Cuijk - Plasmolen
Wie heeft Gertjan Versluis maandag 14 juli in de omgeving van Cuijk / Plasmolen gezien?
Hebt u die dag een zwarte Volvo V50 zien rijden en zo ja, hoe laat en waar?
Hebt u in de omgeving van Cuijk / Plasmolen Gertjan Versluis zien telefoneren?
Is u iets opgevallen die maandag 14 juli in de omgeving van Cuijk / Plasmolen dat verband kan houden met deze verdwijning of mogelijk een misdrijf?
Hebt u Gertjan gezien tussen 11.30 en 18.00 uur tussen Nijmegen en Cuijk / Plasmolen?

Volvo V50

Wie weet waar hij nu is?
Wie heeft meer informatie over zijn verdwijning? Gertjan Versluis
Zijn signalement luidt:
Een 42-jarige blanke man
Lengte 1.73 meter
Stevig postuur
Kort donkerblond haar / kalend
Bol en rond gelaat
Hij droeg de volgende kleding: een lichtblauw poloshirt, een blauwe spijkerbroek en bruine halfhoge laarzen.

Tip
De politie roept dan ook iedereen op die die bewuste maandag 14 juli rond 18.00 uur in de omgeving van Cuijk / Plasmolen iets heeft gezien dat verband kan houden met de vermissing van óf betrekking kan hebben op een misdrijf rondom Gertjan Versluis. Of misschien hebt u meer informatie over het autobedrijf van Gertjan en de relatie met de mogelijk gestolen auto? Neemt u dan contact op met het rechercheteam van de politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem kwijt via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 28-08-2008 13:07 | © Regio Gelderland-Zuid |