Beamix, Altrex, Weber en Metzger sluiten aan bij Vakman verkiezing

28/08/2008 13:42

Werkspot

Werkspot.nl inititatief breed gedragen door toonaangevende leveranciers.

Tilburg, 28 augustus 2008 - Naast de meer dan duizend aanmeldingen van vakmannen die mee willen dingen naar de titel 'vakman van het jaar', ondersteunen nu ook de volgende toonaangevende toeleveranciers het Werkspot.nl initiatief: Beamix, Altrex, Weber en Metzger. Andere bedrijven die de Vakman van het jaar-verkiezing al ondersteunen zijn De Walt, RadioNL en branchevereniging De Vlok.

"De Vakman van het Jaar-verkiezing is een sympathiek initiatief dat aansluit bij de nieuwe status van de vakman. Een vakman die zijn vak goed verstaat is tegenwoordig goud waard, zeker wanneer hij ook nog eens de beste materialen gebruikt. Beamix draagt deze vakmannen een warm hart toe, dus redenen genoeg om deze verkiezing te ondersteunen", aldus Marco Vonk, als marketing manager bij Maxit Nederland BV verantwoordelijk voor het merk Beamix.

Joost Gielen, initiatiefnemer van de Vakman van het Jaar-verkiezing en oprichter van Werkspot.nl: "We zijn ervan overtuigd dat dit initiatief een positieve bijdrage is aan het imago van de Nederlandse vakman. Een initiatief dat de Nederlandse vakman ook verdient! Dat toonaangevende leveranciers uit de bouwsector ons daarin in steunen, is voor ons een hart onder de riem. We hebben per slot van rekening wel onze nek uitgestoken toen we dit initiatief opzetten".

Vakman van het jaar-verkiezing

Tot 1 oktober 2008 kan de Nederlandse bevolking via de site www.vakmanvanhetjaar.nl schilders, metselaars, timmerlieden en loodgieters nomineren voor de titel 'Vakman van het Jaar'. Werkspot.nl, marktplaats voor klussen, wil met de verkiezing van de 'Vakman van het Jaar' de grote waardering voor goede vaklui onderstrepen. Werkspot.nl heeft het initiatief genomen om vakmannen in de categorieën 'Timmerman' 'Schilder', 'Loodgieter' en 'Metselaar' jaarlijks in het zonnetje te zetten. De winnaars worden na de herstvakantie feestelijk gehuldigd. Juryvoorzitter is de bekende TV-klusser Dennis Mulder.

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis van Nederland en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de 'Dutch auction', een veiling waar men alleen kan onderbieden. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden. Verder geven opdrachtgevers een rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl





http://www.vakmanvanhetjaar.nl